Blog

retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@uwhuisbeveiligen.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Over Fred van Wageningen

  https://www.linkedin.com/in/fredvanwageningen/

  Reageren

  Download hier uw handleiding

  Bent u op zoek naar een handleiding voor een apparaat dat wij verkopen? Op onze downloadpagina kunt u alle handleidingen vinden.

  Kunt u uw handleiding niet vinden? Bel dan naar het onderstaande telefoonnummer, wellicht kunnen wij u helpen.

  Bekijk alle handleidingen

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot huisbeveiliging

  Schrijf je hieronder in op de nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief later niet meer ontvangen, dan schrijft u zich makkelijk weer uit.

  Neem contact op met uwhuisbeveiligen.nl

  • U kunt bellen met +(31) 71 240 1670
  • Leimuiderdijk 488
   2156MZ Weteringbrug (HAARLEMMERMEER)
  vergelijk (0) wagentje (0)