Hyundai vervanging coax camerasysteem

Het analoge tijdperk ligt al geruime tijd achter ons. Toch zijn er nog veel analoge systemen in gebruik. Denk daarbij aan de slechte beeldkwaliteit bij het televisieprogramma Opsporing Verzocht. 

Er zijn verschillende fabrikanten die hier op inspelen. Zo zijn er intussen verschillende technieken ontwikkeld die het mogelijk maken om tot 4K video beelden te streamen over coax kabels. Technieken zoals HD-CVI, HD-TVI, en AHD zijn momenteel voorhanden en kosten aanzienlijk minder dan IP systemen. Zeker als men kijkt naar de besparing in uren, omdat er geen nieuwe kabels getrokken hoeven te worden.

Hyundai heeft recorders en camera's die met haar 4 in 1 systemen compatible zijn met alle eerder genoemde protocollen.

Heeft u een verouderd camerasysteem waarvan bijvoorbeeld de recorder het begeven heeft, dan is het simpelweg verwisselen al voldoende. De recorder herkent de analoge camera's. Zo is uw systeem klaar voor de toekomst en staat het de gebruiker vrij in de keuze voor welke camera er in de toekomst gekozen gaat worden.

Producten die u wil vergelijken

Download hier uw handleiding

Bent u op zoek naar een handleiding voor een apparaat dat wij verkopen? Op onze downloadpagina kunt u alle handleidingen vinden.

Kunt u uw handleiding niet vinden? Bel dan naar het onderstaande telefoonnummer, wellicht kunnen wij u helpen.

Bekijk alle handleidingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot huisbeveiliging

Schrijf je hieronder in op de nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief later niet meer ontvangen, dan schrijft u zich makkelijk weer uit.

Neem contact op met uwhuisbeveiligen.nl

  • U kunt bellen met +(31) 71 240 1670
  • Leimuiderdijk 488
    2156MZ Weteringbrug (HAARLEMMERMEER)
vergelijk (0) wagentje (0)